Sekolah Kiblah Selangor Malaysia kunjungi STAI As-Sunnah

Sekolah Tinggi Agama Islam As-Sunnah dalam kiprahnya sebagai lembaga pendididikan tinggi berbasis Agama, serta fokus dalam pengembangan bahasa arab dan komunikasi Islam. baru-baru ini mendapatkan kunjungan dari salah satu sekolah di Selangor Malaysia. Kunjungan tersebut bertujuan untuk meningkatkan silaturrahim sesama umat Islam juga untuk melakukan studi banding terhadap kampus STAI As-Sunnah. Selasa(10/7).

Diantara tamu yag datang tersebut adalah:

Ust Ismail Omar ( Kepala Aam Yayasan Kebajika Nusantara, Sekretaris Majlis Syuro gabungan ahlus sunnah waljamaah malaysia (Gasma)

Tan Sri Dato’ Hashim Meon ( Ketua Yayasan Kebajikan Nusantara, Mantan dirjen kementrian Pertahanan malaysia, Mantan Pengrusi Majlis Agama islam selangor) dan jajaran sekolah tahfizd Kiblah.